Töltés folyamatban...
 
   

Feltételek / Felvétel módja


A TANFOLYAMRA VALÓ FELVÉTEL MÓDJA

a) A 24/2005. (IV.21.) GKM rendelet szerint a járművezetőket tanfolyamon kell képezni. Valamennyi tanfolyamunk esetében teljes képzési szolgáltatást biztosítunk, mely elméleti és gyakorlati részből áll. A jelentkezés alkalmával ellenőrizzük, hogy a jelentkező (továbbiakban: ügyfél) megfelel-e a rendeletben foglalt feltételeknek:

  • életkor,
  • egészségügyi alkalmasság,
  • előírt iskolai végzettség.


b) Nyomtatványok kitöltése: Ügyfélszolgálati irodánkban az adott kategóriára jelentkezési lapot adunk át. A jelentkezési lapon csak a vastagon keretezett részeket és a nyilatkozatot kell kitölteni. Tollal, lehetőleg nyomtatott betűkkel írjon. A megfelelő helyeken viszont saját kezűleg kell aláírni.

c) Javasoljuk, hogy internet hozzáféréssel rendelkező ügyfeleink az http://ugyfelkapu.nkh.hu/jellap oldalon otthon töltsék ki jelentkezési lapjukat, majd a kinyomtatott példányt mindkét oldalon aláírva, a szükséges irataikat mellékelve, hozzák be ügyfélfogadónkba, ahol átvesszük és továbbítjuk a hatóság felé. Ezzel jelentősen lerövidül az ügyintézés. Ezt követően értesítjük Önt a további teendőiről és a tanfolyam kezdetéről.
(A jelentkezési lapokat pontosan, az igazolványokban szereplő adatok alapján kell kitölteni!)

Mellékletek:

- Orvosi alkalmasság igazolása

- 8. általános iskolai, vagy magasabb iskolai végzettséget igazoló iskolai bizonyítvány fénymásolata.

 

- Meglévő vezetői engedély fénymásolata

e) Tandíjbefizetés: Készpénzzel a helyszínen, iskolánk ügyfélszolgálati irodájában
lehetséges.

f) Vizsgadíj befizetése: az alap és pótvizsgákat (forgalom) kizárólag iskolánk ügyfélszolgálati irodájában lehet befizetni. Az esetleges elméleti pótvizsgadíjat a Csongrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Útügyi Osztályánál (6728 Szeged, Kereskedő köz 3-5.), akár rögtön a sikertelen vizsga után, a következő vizsga időpontjának egyeztetésével érdemes rendezni!

   
 

Turbó Autósiskola és Kereskedelmi Kft.

6640 Csongrád, Zsinór u. 39.

Látogatottság

Telefon: +36 63 483 745
E-mail: turbokft@invitel.hu
Web: autosiskola.turboital.hu

IMPRESSZUM
ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
TECHNIKAI AJÁNLÁS
Készítette: Strobee WebDesign


Minden jog fenntartva! © 2011. Turbó Autósiskola és Kereskedelmi Kft.